om os


Avlscenter Eskegaard A/S har en masse erfaring at bygge på. I hele 9 generationer har virksomheden været familieejet. Den drives i dag af Jørgen, Erik og Jens Schultz. Udover de 3 beskæftiger Avlscenter Eskegaard A/S 25 medarbejdere i stald og mark.

Værdier


Selvom Avlscenter Eskegaard A/S har eksisteret i mange årtier, er værdierne stadig de samme nu som dengang: Kvalitet, integration, effektivitet, innovation og konstant udvikling. Kort sagt kvalitet i alle led af værdikæden.

Dette bringer os i position hvor vi kan opfylde vores mission om at være ”blandt de mest foretrukne leverandører af avlsdyr og gener til dansk og udenlandsk svineproduktion”.


Videnscenter - Besøg os
Vi vægter vores kunderelationer meget højt. Vi gør alt, for at yde kunderne den bedste service og rådgivning. Derfor besøger vi også vores kunder – og de besøger os. Vi stiller os gerne til rådighed som ”Videnscenter” og tilbyder ligeledes at træne kundernes ansatte og praktikanter, hvis behovet er der. Vores nære relationer til kunderne skal gerne komme dem til gode – derfor deler vi gerne vores viden og årelange erfaringer med dem. 

værdikæde


Avlscenter Eskegaard A/S leverer avlsdyr af allerhøjeste kvalitet. Vores værdikæde er gennemtænkt og biosikkert i alle led, helt fra egenproduktion af specialfoder over gentilpasset opformering til levering hos kunden. 

Vi er et topmoderne landbrug, som løbende udvikler både medarbejdere, maskinel og selve virksomheden, for at kunne være markedsledende med høje standarder inden for sundhed og genetik. Vores viden - din gevinst.

8
GÅRDE

220
LANDRACE SØER

180
DUROC SØER

1300
OPFORM. SØER

900
HA PLANTEAVL

56
HA SKOV

Vores gårde


På Avlscenter Eskegaard A/S har hver gård sit formål og sin plads i værdikæden. Du kan læse mere om de enkelte ejendomme ved at klikke på billedet. 

Eskegaard

ESKEGAARD

Tyrstrupgaard

TYRSTRUPGAARD

Kobbelskov

KOBBELSKOV

Højskovgaard

HØJSKOVGAARD

Skelbæk

SKELBAEK

Fjelstrup Landevej

FJELSTRUP LANDEVEJ

Toftegaard

TOFTEGAARD

Lysagergaard

LYSAGERGAARD

HISTORIE


Vores historie for både Eskegaard og Skelbæk går mange år tilbage - her har vi samlet nogle af de væsentligste begivenheder for gårdene gennem tiden...

Eskegaard Timeline_DK rød

brochure