SPF_Grise_2_mani

Salg/eksport


Vores uddannede salgsteam samt det DanBred licenserede salgsled DanSau er kundens sikkerhed for at få leveret kvalitetsdyr fra Avlscenter Eskegaard A/S - og få størst mulig værdi af dem. Salgsteamet har et indgående kendskab til vores produktion, stalde samt de avlsdyr der leveres. Således har de alle forudsætninger for at skræddersy den helt rigtige løsning til kunden samt bistå med den bedste rådgivning.

Enestående selektion


Selektionen af avlsdyr hos Eskegaard beror på godt håndværk.

Vores faste selektionsteam sikrer ensartet kvalitet, kender kundens ønsker og selekterer efter dette. Vores grundlæggende selektionsstandard bygget op på årtiers erfaringer med salg af avlsdyr.


Videnscenter og rådgivning
Vi ønsker et nært tilhørsforhold til vores kunder. Hos Avlscenter Eskegaard A/S deler vi derfor gerne ud af vores mangeårige erfaringer om alt fra management til logistikplanlægning. Vores avancerede planlægningssystemer er kunderelatereret, hvorved vi kan følge udviklingen ned til mindste detalje.
Vi besøger kunder – og kunder besøger os.  

Service


Vores salg og service tilbyder særligt tilpassede løsninger for kunder, som køber genetik. Løsninger kan ses som en ekstra service og i visse tilfælde et tilvalg på vores produkter.

Blandt vores løsninger findes:
Foderrådgivning til avlsdyr, brugerdefinerede blodprøvescreeninger, lange haler, selektion efter størrelse, stabile grupper, vaccinationer, ekstra øremærker etc


Produkter
Avlscenter Eskegaard A/S tilbyder kunderne alt fra interne avlsprogrammer og sæd til levende dyr – alt af høj kvalitet og gennemtestet. Se vores 3 racer her.

Kontrollerede staldmiljøer
Alle vores stalde er topmoderne, designet til avlsdyrsopdræt og med faste gulve. Vi passer på vores dyr og vænner dem til vores tilstedeværelse i staldene, for at sikre rolige avlsdyr. Vi tager alle nødvendige forholdsregler for at sikre os mod udefra kommende smitte.

Sikker transport
Vi har også fuld kontrol under selve transporten af dyrene. Ved flytning anvendes godkendte SPF-biler, som sikrer optimal smittebeskyttelse og dyrevelfærd. Herudover kører vi med egen SPF-godkendt lastbil og fast chauffør i både DK og Tyskland. Chaufføren har mange års erfaring med SPF transport samt et grundigt kendskab til leveringsdetaljer, kunder og deres faciliteter.


Rengøring af SPF-transportAvlscenter Eskegaard A/S har et tæt samarbejde med bl.a. ...

SVG - Professionel omsætter af smågrise, slagtesvin og genetik i Nordtyskland
Hatting - Totalleverandør til danske landmænd
PIGSXL - Servicepartner for svineproduktion i Sydtyskland
SPF-SUS - Servicepartner vedr. SPF sundhedsstatus
SPF-Danmark - Transportør med SPF-godkendte lastbiler
RVV Raiffeisen Vieverbund - Professionel omsætter af smågrise, slagtesvin og genetik i Nordvesttyskland
Ornestation Mors - KS Station